vrijdag 18 november 2011

Geverfd kantje


Op het lingerieforum kon je je opgeven als je een kantje wilde verven. Ik kreeg mijn kantje thuis. Op de bovenste foto zie je het kantje onder de tinnetjes verf. Ik heb meteen een stuk katoenen-lycra en fournituren mee geverfd. Ook heb ik nog een wit kantje mee geverfd. Ik heb de kleur 53 Dessert Dust en 12 Rose of Paris bij elkaar in de wasmachine gedaan. Het is nu een beetje huidskleur geworden, Mooi voor het thema Nude van het lingerieforum. Het kantje van het lingerieforum is donkerder geworden.
Het resultaat is te zien op de onderste foto. Het kantje van het lingerieforum ligt vooraan en mijn eigen witte kantje ligt achter aan. En nou nog twee bh's maken.

4 opmerkingen:

 1. Gossie, wat een super mooie Nude kleur heb je gebrouwen..ben erg benieuwd naar de creztie als die klaar is.

  Nog een voetnootje...( ik ben ook 1 dagje ziek geweest op de boot, de laatste...ga nooit meer denk ik)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleur!!! Zo sla je 2 vliegen in 1 klap, wat knap gedaan zeg! Ben benieuwd naar wat je ervan maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo dat is leuk geworden gewaagd om twee kleuren te mengen of wist je wat het ging worden? Ik vind dat het mooi heeft gepakt en zeker leuk voor het nude thema. Plezier en succes met het maken van de setjes.

  gr.Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze passen inderdaad mooi in het Nude thema ook, dus je slaat twee vliegen in een klap zo! Het forumkantje lijkt zo meer 'diepte' in het patroon gekregen te hebben, erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen