woensdag 7 december 2011

Prothese-bh met rozen

Weer een bh af. Deze draag ik op aan Mieke. Ruim 3,5 jaar geleden is ze overleden. Elke dag mis ik haar. Ook nu weer. Niet even kunnen bellen van "Mieke ik heb weer een bh gemaakt". Samen hadden we dezelfde hobby kleding maken en handwerken. Rozen waren de bloemen die ik haar altijd gaf. Waar ik het kant heb gekocht weet ik niet meer maar het kant staat wel in de Knip. De bruine katoenen-lycra heb ik zelf geverfd. Ik heb het prothesezakje iets ruimer gemaakt in de hoogte en vind het nu beter zitten. Deze bh zit als een huis.

8 opmerkingen:

 1. Mooie combinatie, en prachtig kant...je hebt de smaak te pakken !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie combinatie van lycra en kant.

  Mooi dat je deze bh hebt opgedragen aan Mieke.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi dat je deze bh opdraagt aan haar, elke keer dat je deze bh draagt is ze extra dicht bij je!

  Wat heerlijk om te lezen dat deze bh als een huis zit, jij draagt voortaan echt alleen nog maar je eigen bh's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben helemaal geraakt door je verhaal. Wat een mooie manier om zo je zus te eren. Ik deed het in het begin aan mijn lievelingskat Poetsie, zo kun je jouw zus toch erin betrekken. Ik weet zeker dat ze heel trots op je is. Dikke kus Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend mooi dat je deze prachtige bh opdraagt aan iemand. Dat moet een heel bijzonder iemand zijn geweest....

  Je bh is erg mooi Steffie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Kim, Ik had 6 zussen en 3 broers. Ons Mieke was mijn lievelingszus en ik was dat voor haar. Dus vandaar dat ik mijn rozenbh opdraag aan haar. Afgelopen februari is mijn oudste broer overleden. Toen ik van de week met die bh bezig was schoot mij te binnen dat Mieke bloemtakken op een jurk heeft geborduurd. Nu realiseer ik mij hoeveel uren zij daarin heeft gestoken. Ik heb deze bh gemaakt voor een speciale zus van een speciale zus zoals wij elkaar altijd noemden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. het is een hele mooie bh geworden en fijn om zo aan je zus te kunnen denken, het is zeker een mooi combi geworden. en hij zit inderdaad perfect.

  gr.Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb je de Liebster award gegeven, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen