zondag 24 juli 2011

Katoenen/lycra verven


Ik heb witte katoenen/lycra geverfd met de doosjes van Dylon textielverf. Dit is heel goed gelukt het enige wat niet lukt met die doosjes is het verven van 100 % lycra. Dan pakt de verf niet goed. Dit is te zien op de middelste foto met de katoenen/lycra die wel goed geel is geworden. De lycra en het kant hebben maar een gele schijn gekregen. Marian heeft op het lingerieforum laten zien dat het ook goed gaat met de tinnetjes van Dylon. Dit wil ik ook nog gaan proberen want dan hoef ik alleen nog maar alles in het wit te kopen en dan verven. Omdat ik al verschillende kleuren heb geverfd met de doosjes ga ik zaterdag 30 juli 2011 naar Kantje Boord in Amsterdam om de fournituren er bij te kopen. Ook geen straf natuurlijk om naar Amsterdam te gaan.
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

 1. Oooh de 1ste keer dat Kim en ik daar waren...van 10 uur ( dan gaan ze open) tot 3 uur ( dan gaan ze dicht ) geweest, en we waren nog niet klaar..
  Ben benieuwd wat je allemaal mee gaat brengen.

  Ik ben nog steeds zo blij als een kind met mijn voorraad spulletjes.Vind het telkens weer zonde als er iets opgebruikt is..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He, je hebt er weer een volger bij op je blog. Leuk om te zien hoe je lingeriezaken aan het verven bent, een van de dingen die ik zo leuk vind is dat je de uitkomst niet kan helemaal kan voorspellen van te voren. Veel plezier met shoppen bij KB!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ook een nieuwe volger.
  Bedankt voor deze info, wil zelf de tinnetjes ook nog eens gaan testen.
  En veel plezier in de snoepwinkel, laat voor de rest ook nog wat over. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen