donderdag 28 juli 2011

Katoenen/lycra verven deel 2




Ik heb weer een aantal stofjes geverfd. Linksboven Navy Bleu, rechts boven Terracotta, rechts onder Olive Green. Mijn twee favoriete kleuren zijn links onder China Blue en in het midden Rosewood Red. Bij deze laatste heb ik een kantje meegeverfd. Het was een wit kantje. De kleur vind ik heel mooi overgekomen op het kantje. Ik heb mijn persoonlijke kleurenkaart erbij genomen en alle kleuren die ik tot nu toe geverfd heb komen voor in mijn kleurenkaart.
Posted by Picasa

4 opmerkingen:

 1. Steffie, jij bent druk aan het verven! Leuk!

  Ik vind het kantje echt heeeel mooi geworden, past mooi bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat ben jij lekker bezig zeg met kleuren! leuk om te zien hoe een wit kantje toch niet helemaal kleurt en je zo een prachtige combi er aan over houdt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Steffie in het echt zijn ze veel mooier was leuk om je tegen te komen bij KB gezellig. Je kantjes en andere spullen die je erbij uit hebt gezocht zijn ook erg mooi en matchen echt goed.veel plezier er mee.
  gr. Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zooo, wanneer ga jij al die setjes maken?
  Je kleurtjes zijn erg leuk, er zitten hele mooie tussen.
  Het volgen is goed gegaan op mijn blog, maar je hebt alleen nog geen fotootje denk ik, tenminste normaal komt er dan een afbeelding te staan, net bij jou hier rechtsboven bij 'volgers'maar je staat er bij mij niet bij..

  BeantwoordenVerwijderen