vrijdag 19 augustus 2011

Hendrik-Jan de Tuinman-boxer en Mexico-boxer


Voorlopig de laatste twee boxers voor Jan. De linker-boxer heb ik Hendrik-Jan de Tuinman genoemd. Mijn schoonvader heette Hendrikus met zijn doopnaam. Ik heb de laatste twee letters weggelaten en Jan zijn naam er aan toegevoegd. Vandaar dus Hendrik-Jan de Tuinman. Twee mannen die heel belangrijk zijn in mijn leven en daar mag wel een boxer naar vernoemd worden.
De rechter-boxer doet mij denken aan onze vakantie in Mexico. Op de heenweg maakten we een doorstart van het vliegtuig mee. We moesten opnieuw aanvliegen om te landen. Werd dit niet gedaan dan waren er ongelukken gebeurd. En op de terugweg stond de stewardess met de toilet-deur in haar handen. Wat hebben we gelachen.
Posted by Picasa

zondag 14 augustus 2011

Luipaard en beren-boxer


Voor Jan weer twee boxers gemaakt. Ze passen volgens mij allebei in het jungle-thema van het lingerie-forum. Het luipaard hebben wij in 2002 in het echt gezien tijdens onze vakantie in Kenia. Voor de beren zijn we wel gewaarschuwd toen we in Canada op vakantie waren maar niet in het echt gezien.
Posted by Picasa

donderdag 11 augustus 2011

Nieuwe boxers voor Jan

Voor Jan heb ik weer drie nieuwe boxers klaar. Ik heb er nog vier geknipt liggen. Als die af zijn dan heeft hij voorlopig weer een mooi voorraadje. De vier boxers die ik nog ga maken zijn "minder saai" dan deze. Nog even geduld dus. Ik vind ze alle vier lachen.
Posted by Picasa

woensdag 3 augustus 2011

1001 nachten


Op het lingerieforum is het thema deze keer 1001 nachten. Omdat ik pas in oktober weer bh's voor mijzelf ga maken wist ik eigenlijk helemaal niet wat ik met dit thema moest. Er wordt geopperd dat het donker kon zijn met heel veel sterretjes. Nou dan maar Jan zijn boxer met sterretjes in de strijd gegooid. Ik was benieuwd of ik de eerste zou zijn en de eerste reacties zijn er al. Mijn plan is gelukt. Ik ben de eerste met een inzending, dat hoop ik tenminste als Lingedrie het goedkeuren. En anders lachen!!!!!!!!!!!!!
Posted by Picasa

dinsdag 2 augustus 2011

Kantje Boord Amsterdam


Op zaterdag 30 juli 2011 ben ik naar Kantje Boord in Amsterdam geweest. Hierboven zie je de foto's wat ik bij elkaar gesprokkeld heb. Ik heb voor 8 van de 16 geverfde katoenen/lycra alle fournituren gekocht. Voor de andere 8 ga ik aan het eind van het jaar nog wel een keer terug. Ik kwam Corina en Neeltje van het lingerieforum nog tegen bij Kantje Boord. In oktober 2011 ga ik naar Deisy Lopez in Soest. Ik ga daar een witte set maken. Als deze goed zit dan ga ik zelf aan de gang. Ik kan uit een stuk katoenen/lycra twee bh's maken.
Posted by Picasa

Etsy kantjes



Op de bovenste twee foto's staan de eerste kantjes die ik bij Etsy besteld heb. Op de onderste foto's staan de laatste vier kantjes die ik thuis gestuurd toen ik voor de tweede keer bestelde. De kantjes passen ook goed bij de katoenen/lycra's die ik geverfd heb.
Posted by Picasa